Thursday, February 7, 2013

KATY PERRY IN THE HOUSE YO!



eh kemain lagi tajuk kan?
takde la touch sangat...

hahah.
ok.so, nak bagitau semua...(ayat tak poyo tak sah)
bulan ni,
bulan cinta.. kemainnnnn...hahah..

bukan,
bulan ni i punye perfume uolss.

adalah,
ini.

jeng!

























KATY PERRY- MEOW

pastu, mesti cakap camni kan" eh, eh, kenape google gambar kotak lain, eh, eh, kenape i beli kotak die tak same, eh, eh"


eh, tak payah nak menggelabah ayam sangat la uolls tau!!
kalau u olss google klua gambar ni kan?


























ok.. kalau ikut belian ori, ye, belian ori.
bawah 100ml, tak dapat kotak gambar katy perry, gambar meow! tu je dapat..

tapi kalau beli dengan i,
sebab i bukan jual ori ye.jual high imitation je, Dubai Gred AAA,
so, uolss akan dapat kotak mcm atas tu, ade gambar Katy pERRY,

DAN!!!
dapat jugak kotak meow tu,
inside the katy perry box. heee..
kelllasss kan?

bau die pulak ea.
this is recommended for those who love sweet n vanila taste.
rase mcm kalau bau je org tu rase nak makan die.heheh.
kan?

bau die slightly same macam Midnight Fantasy Britney Spears,
tapi MF tu die wangi sangat2... tergule-gule sangat orang kate.
so  ,
this one, TAK. just nice je.
sweet and Vanila smell is totally in Control.
macam kalau orang dekat2 kite die bau dia macam "eh, eh, wangi nyeeeee.. pakai perfume ape?"
camtu...
teka teka pulak!

heeee.
ok uols.
kalau korang berminat boleh order ke saya.
saya menjual pada harga RM60/100ml ye! FREE POSTAGE.

kalau tak suke katy perry sebab lagu die tak sedap, uolls boleh order orang lain. eh, orang lain pulak.
perfume lain. semua ade.dont worry!
tapi Lady Gaga takdo ea.
member i tinggal kat dubai tu pun cari lady gaga takde,
dubai ban lady gaga kot? heheheheh.

Tuesday, December 18, 2012

GRED AAA PERFUME!









GET ANY OF YOUR FAVORITE PERFUME AT ONLY RM60. REQUEST YOURS TODAY! 
EMAIL ME AT noraamira@gmail.com or SMS 0193779892

Thursday, September 20, 2012

GRAB YOUR MAGIC SCARF!!

  tengok youtube ni..free tutorial.
PRE-ORDER!!--


we just test the market here... this items is a hot stuff in singapore and taiwan...so, grab one..:) kite akan dapat dalam pertengahan Oktober!!


ME: NOW IT ALWAYS IN MY HANDBAG!!! ♥♥

MAGIC SCARF

RM50 ONLY

NORMAL PRICE AT BOX : RM69.90

color available : Pink / Black / Khaki / Black & Purple Stripes / Ivory White / Red
interested??? email me: noraamira@gmail.com or call 019 3779892



mine????


im having WHITE..heheheh..jom ber-GOJES!!!

Wednesday, May 9, 2012

CHEESE POWDER..JOM BELI!!!!


heee...
teringin nak makan cheezy wedges tapi mahal? teringin nak makan makanan bercheese tengah2 malam, tapi malas nak klua??

JOM beli cheese powder dan bancuh sendiri seberape banyak kita suke!!

sepaket 200GM dengan hanya RM15 sahaja!!


tempah sekarang!! hubungi saya di 019 3779892 atau email di noraamira@gmail.com


apa yang anda boleh buat dengan cheese powder??

1. makan bersama kentang wedges! yum, yum...


2. anda boleh letak atas kebab, atas kentang, dalam burger, dekat ayam goreng, penkek pun boleh ok!! atas roti john...

 3. ha!! boleh buat macaroni cheese lagi ala2  kenny rodgers!! yummy!!

Sunday, March 18, 2012

MINI CHEESE TART


mini cheese tart ni ditempah oleh rakan seperjuangan Dila untuk kenduri umah mak mentua dia..aku pun tak tau la sedap ke tak..hehehe...

terperanjat jugak tengok harga cheese dah naik...jauh naiknye rm3 beza dengan harga lepas...haish..butter pun dah naik ke rm5..amboi, barang naik senyap2 kan? teruk betul..parah la peniage mcm ni...

so, disebabkan barang dah naik, kite pun taknak naikkan kan harga, cume kite nak minta minimum order untuk cheese tart mini ni bukan lagi 30biji..tapi minimum adalah 50biji..boleh yee..

harga tetap rm0.60 sebiji... (besar rm0.50 lama)

berminat boleh email saya di noraamira@gmail.com

tq!

Thursday, February 23, 2012

mini cheese cake lagi!


mini cheese cake..
terima kasih qinah..saya pos ke pekan pahang ni...
condition selamat sampai dengan takde cacat..

msg dari sakinah" sedap, balut pun cantik. saya simpan dalam peti lagi sedap rasanya"

heheh..mekasih kinah.. 

sape berminat boleh order..
pos mane2 je serata malaysia, tapi charge pos lain2..minimum order 30pieces, tapi dont worry, saya akan bagi lebih sket dari 30..:) 
 


Monday, February 20, 2012

update!

-

salam,
lama nya tak update blog ni!

semalam baru siapkan order mini cheese cake..nanti saya upload gambar.

owh ya, ade pelanggan tanye saye boleh ke hantar order ke shah alam?

bile saya kata saya guna pos, terus die tak balas..

saya paham,. mungkin dia takut atau tak yakin, boleh ke guna pos?

alhamdulillah, stakat ni, tiada masalah lagi, customer semua kata sampai dalam good condition.

penah sekali je saya cube untuk guna pos laju, itupun bagi kat kawan2 sebab nak tengok result,

memang hancur lebur kuih saya, sebab dorang mungkin campak2 walaupun saya dah letak amaran 'fragile'

so, saya teruskan guna dua kaedah syarikat, iaitu Nationwide and Kangaroo.

kos nye memang mahal sket, tapi hasilnya memang bagus..

saya penah pos cheese cake seberat 1 1/2 kg ke shah alam, 

dan pelanggan kata tiada sikit pun cacat atau retak di kek..Alhamdulillah.

so, pada new customer, tak perlulah risau..kalau barang tu memang tak boleh pos, baru saya ckp..ok!

:) selamat membeli.